Het moederschap is GEVEN!

Een stralende dag!

Het leven zit vol tegenstrijdigheden. Herken je dat binnen in je hart een storm woedt, je meehuilt met iemand die het moeilijk heeft, omdat alles op dit moment als een kaartenhuis in elkaar kan zakken, terwijl buiten het zonnetje straalt, die je dag mooier maakt dan anders?

Wat was het vandaag heerlijk wakker worden met het zonnetje.  Het is heerlijk rustig in huis… De opengeslagen tuindeuren naar de veranda, laten een zee van licht de kamer binnen. Een klein briesje probeert de zonnestralen wat af te koelen.

Binnen voel ik de warmte van de zon en het koele briesje van de wind. Ik werk aan een ebook voor jou! Een ebook over het moederschap, vrouwelijke passie en rust en balans.

Ik lees de woorden die tijdens een brainstorm sessie over mijn boek opschreven zijn in mijn aantekeningen:

Vrouwen geven veel, maar weinig aan zichzelf! – Marielle Kolster

Geven! Dat is wat vrouwen doen, dat is wat moeders doen!

Vandaag geef ik aan mijn zoon, die voor een belangrijke keuze staat in zijn leven. Ik geef mijn tijd, mijn aandacht, mijn liefde, het vertrouwen dat hij zelf de keuze kan maken en dat we achter hem staan, een whatsapp berichtje je om hem de dag door te helpen, een knuffel…

Vandaag geef ik aan mezelf. Ik voel de pijn van mijn kind, ik voel de angst; het mag er zijn! Ik mag loslaten en vertrouwen dat het goed komt, wat de uitkomst ook zal zijn. Samen als familie zijn we sterk. We zijn er voor elkaar. Ook geef ik aan mezelf, door met mijn kopje koffie te genieten van het mooie weer, de rust en de warmte van de zon. Ik voel hoe de zon de storm in mijn hart even aanraakt en me rust geeft. Hoe tegenstrijdig dit ook voelt… Het inspireert me met het schrijven van mijn ebook voor jou…

Achter iedere wolk schijnt de zon.

Vandaag geef ik aan jou. Je staat niet alleen! Hoe moeilijk jouw worsteling ook is, er zijn ook kleine zonnestraaltjes in jouw leven. Ik geef vandaag aan jou, door mijn ervaring, mijn geheimen over geven te delen in het ebook voor jou.

Vrouwen geven veel, maar weinig aan zichzelf! -Marielle Kolster

Als je teveel geeft raak je in onbalans, je raakt de verbinding met jezelf kwijt!

Herken jij dat?

  • Je voelt je lusteloos
  • Er komt weinig uit je handen
  • Je hebt weinig energie
  • Je voelt je zwaar en somber; alsof er een zware last op je schouders ligt
  • Je kan je moeilijk ergens toe zetten
  • Je bent niet enthousiast
  • Je voelt je niet levendig

Wil jij mijn GRATIS ebook ontvangen met de 7 Geheimen voor meer rust, balans en zelfvertrouwen? Vul dan nu direct je naam en email dan ben je de eerste op de hoogte wanneer mijn Speciale ebook beschikbaar is!

 

Heb jij nog vragen of situaties die je graag behandelt wil zien in mijn ebook of in mijn blog laat me dat hieronder weten! 

 

Geniet van een stralende dag vandaag!

Greetz,

Marielle

About The Author

Marielle Kolster

Mijn kennis en praktijkervaring heb ik opgedaan door mijn opleidingen, gastouderschap, gezinsbegeleider bij Humanitas, Counselling en Coaching en mijn eigen zoektocht. Mijn jarenlange ervaring als partner, moeder van 3 prachtige, maar niet doorsnee kinderen hebben mij veel geleerd. Het was zoeken naar een effectieve communicatie- en opvoedstijl voor onze hoogbegaafde en hooggevoelige kinderen, zodat er meer rust en harmonie ontstond enerzijds en de ontwikkeling van hun persoonlijke identiteit anderzijds. Waarbij wij als ouders ook onszelf konden ontplooien en opladen en ruimte hadden voor ons werk en ontspanningsmomenten. Het is mijn missie om ouders en professionals ondersteunen en inzicht geven in het gedrag van kinderen om ze effectief te kunnen begeleiden en een leven in balans tussen rust en expressie te kunnen leiden.