Een leven zonder conflict met je kind

 

Een leven zonder conflict met je kind!Worstel jij met gedrag van je kind

Wat een rust zou je hebben in huis en tijd voor je eigen dingen. Heerlijk toch?

Laten we eerlijk zijn aan de ene kant dromen we wel eens dat het allemaal zo gemakkelijk loopt. Helemaal op momenten dat we vol onbegrip kijken naar het gedrag van ons kind en ons bloed kookt! Ik voel me soms machteloos en besef dit WIL ik niet! Of ben ik de enige bij wie dat wel eens gebeurt?

Het opvoeden van kinderen geeft conflict: Waarom?

 • Omdat het regelmatig bots tussen mijn verlangens en behoeftes en de verlangens en behoeftes van mijn zoons. Door wrijving en druk wordt een diamant geslepen en krijgt het zijn waarde. Zonder conflict, tegenslag of frustratie wordt mijn kind een robot; voorgeprogrammeerd naar de wensen van mij en niet in staat om te leren wie het zelf is en zelfstandig te denken. Dat is absoluut niet wat ik wil, dus kom maar op met die conflicten…

Is het dan de bedoeling dat je dagelijks strijd ervaart met jouw kind en dat hij gewoon maar doet waar hij zin in heeft? NEE, natuurlijk niet!

Een kind heeft effectieve leiderschap nodig. Een ouder die hem hoort, ziet én begrijpt! Met gedrag zegt een kind heel veel zonder woorden, kun jij vertalen wat hij zegt?

Volop in Ontwikkeling
Met een Online Programma en mijn boek wil ik mijn ervaringen en expertise delen over de zoektocht “Wat schuilt er achter het gedrag van mijn kind”. Om jou in die zoektocht te steunen en handvatten te geven, zodat je gedrag van het kind kunnen vertalen naar behoeftes en verlangens van het kind. Hierdoor leer je jouw kind goed kennen en begrijpen en weet je wat het nodig heeft; van jou, op school en evt. hulpverlening. Je kunt hierdoor indien nodig bij school, een arts of hulpverlener onderbouwd en gericht hulp vragen.

Heb jij:

 • moeite met het gedrag van je/een kind?
 • is het regelmatig niet gezellig meer in huis/klas?
 • dagelijks strijd met je/een kind?
 • maak jij je zorgen, voel jij je machteloos of onzeker?

Hoe zou het zijn als je leert:

 • om het gedrag te begrijpen? 
 • als je weet hoe je hier mee om kunt gaan?
 • hoe je inzicht krijgt in de situatie van jouw kind?
 • ontdekken wat er aan de hand is?
 • hoe je effectief leiderschap geeft aan je kind?
 • er weer rust en harmonie is in het gezin
 • en je/het kind gelukkig is!

Om het programma en mijn boek af te stemmen op de behoefte van ouders/leerkrachten/hulpverleners, die worstelen met gedrag van een kind of het vertalen daarvan wil ik je vragen om een vragenlijst in te vullen. Vraag NU het GRATIS E-book aan!

Na het invullen van de vragenlijst ontvang je GRATIS mijn E-book “Worstel jij met gedrag van je kind?” wanneer deze gereed is met alvast tips om aan de slag te gaan.

Jouw feedback is belangrijk! Deel je mee naar andere ouders?

Alvast bedankt! 

Warme groet,

Marielle

Comments

comments

About The Author

Marielle Kolster

Mijn kennis en praktijkervaring heb ik opgedaan door mijn opleidingen, gastouderschap, gezinsbegeleider bij Humanitas, Counselling en Coaching en mijn eigen zoektocht. Mijn jarenlange ervaring als partner, moeder van 3 prachtige, maar niet doorsnee kinderen hebben mij veel geleerd. Het was zoeken naar een effectieve communicatie- en opvoedstijl voor onze hoogbegaafde en hooggevoelige kinderen, zodat er meer rust en harmonie ontstond enerzijds en de ontwikkeling van hun persoonlijke identiteit anderzijds. Waarbij wij als ouders ook onszelf konden ontplooien en opladen en ruimte hadden voor ons werk en ontspanningsmomenten. Het is mijn missie om ouders en professionals ondersteunen en inzicht geven in het gedrag van kinderen om ze effectief te kunnen begeleiden en een leven in balans tussen rust en expressie te kunnen leiden.

%d bloggers liken dit: