Schrijf Challenge Jolanda Pikkaart

Ik doe deze week mee met de Schrijf Challenge van schrijfcoach Jolanda Pikkaart.

In mijn hart zijn er een paar onderwerpen waar ik heel graag een boek over wil schrijven. Deze week heb ik de uitdaging aangenomen om ze dan ook echt te gaan schrijven. En daarmee laat ik mij inspireren met haar tips en enthousiasme.

Hopelijk hoor je snel meer van mij en mijn vorderingen voor het boek.

http://jolandapikkaart.nl/

About The Author

Marielle Kolster

Mijn kennis en praktijkervaring heb ik opgedaan door mijn opleidingen, gastouderschap, gezinsbegeleider bij Humanitas, Counselling en Coaching en mijn eigen zoektocht. Mijn jarenlange ervaring als partner, moeder van 3 prachtige, maar niet doorsnee kinderen hebben mij veel geleerd. Het was zoeken naar een effectieve communicatie- en opvoedstijl voor onze hoogbegaafde en hooggevoelige kinderen, zodat er meer rust en harmonie ontstond enerzijds en de ontwikkeling van hun persoonlijke identiteit anderzijds. Waarbij wij als ouders ook onszelf konden ontplooien en opladen en ruimte hadden voor ons werk en ontspanningsmomenten. Het is mijn missie om ouders en professionals ondersteunen en inzicht geven in het gedrag van kinderen om ze effectief te kunnen begeleiden en een leven in balans tussen rust en expressie te kunnen leiden.